DTC-LOPPET 3 MAJ 2018

Äntligen har anmälan till årets roligaste lopp öppnat – DTC-loppet torsdagen den 3 maj 2018. Utmana dig själv, familjemedlemmar, vänner och kollegor till detta trevliga lopp runt vackra Djursholm. Spring den klassiska 5 km sträckan, eller varför inte utmana dig ytterligare genom att springa 10 km sträckan. För de allra minsta har vi ett kostnadsfritt barnlopp på 1 km. Anmälan till samtliga distanser sker enkelt via formuläret.

Loppet startar på Djursholm Country Clubs vackra gård på Strandvägen 19. Karta över loppet hittar du här. Samtliga deltagare får en nummerlapp, tidtagarchip och t-shirt. Efter ett väl sprunget lopp bjuder vi på något enklare att äta och dricka under prisutdelningen. Under denna dag har ni även möjlighet att boka middag i Djursholm Country Clubs restaurang. Detta görs till: guest@djursholmcountryclub.com. Loppet sker i samarbete med Djursholms Tennisklubb, Djursholms Golfklubb och FC Djursholm.

Priset för anmälan är 200 kr. Denna summa debiteras även anmälda medlemmar som sedan inte deltar i loppet. Barn som springer barnloppet deltar gratis.

Missa inte detta trevliga event! Anmäl dig här: