DTC LOPPET 9 MAJ 2019

Nu är det dags att boka in årets DTC-lopp i kalendern. Torsdagen den 9 maj går startskottet och på schemat står ett 5 km lopp, ett 10 km och ett barnlopp på 1 km för de allra minsta. Vi ser fram emot att välkomna er till ett trevligt och fartfyllt evenemang med start och målgång vid Djursholm Country Club. Efter ett väl sprunget lopp bjuder vi på något enklare att äta och dricka under prisutdelningen. Som vanligt har vi superfina priser till pallpristagarna i loppet, men också till utlottning bland samtliga deltagare. Under denna dag har ni även möjlighet att boka lunch och/eller middag i Djursholm Country Clubs restaurang. Boka ditt bord via mail till: contact@djursholmcountryclub.com.

Utmana dig själv, familj, vänner och kollegor till Stockholms vackraste och roligaste lopp!

Mer info & anmälan