Spring DTC-loppet rundan med oss, 7/5

Nu när DTC-loppet är framskjutet vill vi ändå ge er möjligheten att traditionsenligt fira första torsdagen i maj med lite löpning tillsammans med våra tränare. Du väljer själv om du vill springa 5 km eller om du kör 2 varv och 10 km. Självklart är du välkommen att springa med familj, vänner eller kollegor, men det är max 10 personer per grupp så det är först till kvarn som gäller. Deltagandet är helt gratis. Välj det tempo du vill hålla för en 5 km-runda och skriv upp dig på en av grupperna nedan.
08.00 med OLLE – 27 min (pace 5,24 min/km)
10.00 med MAXI – 40 min (pace 8 min/km)
12.00 med TONY – 30 min (pace 6 min/km)
16.00 med SANDRA – 35 min (pace 7 min/km)
18.00 med DAN – 25 min (pace 5 min/km)
Start och mål vid gymmet, där du även får en liten belöning vid målgång. Passar inte ovanstående tider kan du självklart springa rundan själv – säg till i repan så får du ditt pris vid mål. Hoppas ni är peppade på att springa med oss och vi håller tummarna för fint väder! Vi ses torsdagen den 7 maj.