Sommaren på DTC

Trots en skakig vår och fortsatt osäkra tider är vi otroligt glada att ni är många som väljer att stötta DTC genom träning och behandlingar på gymmet. Tillsammans med er tar vi oss igenom det här!

Om du får familj eller vänner på besök under sommaren som önskar att träna rekommenderar vi att man köper ett klippkort med 10 träningstillfällen för 2000 kr. Kortet kan då användas av dina sommargäster mellan kl 05-23, alla dagar. Prata med oss i receptionen eller maila för mer information eller för att sätta upp ett klippkort till dina gäster.

Efter midsommar fram till och med den 31 augusti har vi även ändrade bemanningstider. Bemanningen mellan v. 26 – v. 35 ut som följande:
Mån, ons kl 16-20
Tis, tors, fre kl 10-14

Som ni redan vet vid det här laget har vi skärpta ordnings- och städrutiner för att både medlemmar och personal ska känna sig säkra på gymmet. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att städa undan efter oss, rengöra de redskap och maskiner man använder, samt hålla god handhygien.