Träna säkert på DTC

I enlighet med Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter har DTC vidtagit ytterligare åtgärder för att följa dessa regler och kunna erbjuda säker träning för er medlemmar. För att varje medlem ska ha 10 kvm till sitt förfogande har besöksantalet begränsats till max 50 personer samtidigt i gymmets lokaler. Mer specifikt innebär det:

– Max 20 personer i gymmet (träningsytan)
– Max 2 personer i studion

Som vanligt är det viktigt att man endast tränar när man är frisk och symptomfri, tvättar och spritar händerna noggrant samt rengör träningsmaskiner och redskap före och efter användning. Träning behöver dessutom inte enbart ske i gymmet. DTC erbjuder alla medlemmar alternativ som utomhusträning i vårt utegym, PT-träning online samt gruppträning online (sänds från systeranläggningen MittGym i Solna, maila för länk).