DTC-loppet 7 maj

Anmälan till årets DTC-lopp den 7 maj har öppnat!

Efter förra årets deltagarrekord (209 st!) är vi laddade för ännu en omgång av DTC-loppet. Utmana dig själv, familjemedlemmar, vänner och kollegor till detta trevliga lopp runt vackra Djursholm. Tävla i den klassiska 5 km sträckan, eller utmana dig ytterligare genom att springa 10 km sträckan. För de allra minsta har vi ett kostnadsfritt barnlopp på 1 km. Anmälan till samtliga distanser sker enkelt via formuläret på vår hemsida.

Loppet startar på Djursholm Country Clubs vackra gård på Strandvägen 19. Samtliga deltagare får ett start-kit med nummerlapp, tidtagarchip och t-shirt. Efter ett väl sprunget lopp bjuder vi på något enklare att äta och dricka under prisutdelningen.

Priset för anmälan är 300 kr. Denna summa debiteras även anmälda deltagare som sedan inte deltar i loppet. Barn som springer barnloppet deltar gratis. Man behöver inte vara medlem på DTC för att delta i loppet, alla är välkomna!

Datum: Torsdagen 7 maj

Starttider: Barnlopp (1 km) kl 17.30, 10 km kl 18.00 och 5 km kl 18.15.

Plats: Strandvägen 19, Djursholm Country Club.

Följ oss på Facebook och Instagram för mer information och tips inför loppet. Och för dig som vill maxa din tid på loppet – missa inte Bennys träningsprogram för 5 km som laddas upp på vår hemsida.