DTC-loppet 4 maj

Anmälan till årets COMEBACK: DTC-LOPPET har nu öppnat!

Hoppas att du är lika laddad som vi för ännu en omgång av DTC-loppet. Utmana dig själv, familjemedlemmar, vänner och kollegor till detta trevliga lopp runt vackra Djursholm. Tävla i den klassiska 5 km sträckan, eller utmana dig ytterligare genom att springa 10 km sträckan. För de allra minsta har vi ett kostnadsfritt barnlopp på 1 km. Anmälan till samtliga distanser sker enkelt via formuläret nedan.

DTC LOPPET 2023

  • ÅÅÅÅMMDD-XXXX
  • Ange om det är deltagaren eller någon annan som betalar avgiften.
  • Välj "skicka" för att lägga till fler deltagare

Loppet startar på Djursholm Country Clubs vackra gård på Strandvägen 19. Samtliga deltagare får ett start-kit med nummerlapp, tidtagarchip och t-shirt. Efter ett väl sprunget lopp bjuder vi på något enklare att äta och dricka under prisutdelningen. Under denna dag har ni även möjlighet att boka lunch och/eller middag i Djursholm Country Clubs restaurang. Detta görs till: contact@djursholmcountryclub.com.

Priset för anmälan är 350 kr. Denna summa debiteras även anmälda deltagare som sedan inte deltar i loppet. Barn som springer barnloppet deltar gratis. Man behöver inte vara medlem på DTC för att delta i loppet, alla är välkomna!

Datum: Torsdagen 4 maj

Starttider: Barnlopp (1 km) kl 17.30, 10 km kl 18.00 och 5 km kl 18.15.

Plats: Strandvägen 19, Djursholm Country Club.

Följ oss på Facebook och Instagram för mer information och tips inför loppet. Och för dig som vill maxa din tid på loppet – boka tid med någon av våra personliga tränare.